O nama

HITRO.HR je servis Vlade Republike Hrvatske za ubrzanu komunikaciju građana i poslovnih subjekata s državnom upravom.

Na jednom ćete mjestu dobiti sve informacije i obaviti većinu potrebnih radnji za osnivanje trgovačkog društva, otvaranje obrta i upis promjena u Registru poslovnih subjekata za postojeća trgovačka društva.

Uloga Fine u servisu HITRO.HR

Financijska agencija je vodeća hrvatska tvrtka na području pružanja financijskih i elektroničkih usluga. Nacionalna pokrivenost, informatički sustav prokušan na najzahtjevnijim poslovima od nacionalne važnosti te profesionalnost stručnih timova omogućuju pripremu i provedbu različitih projekata.

Fina uspješno surađuje s bankama, Hrvatskom narodnom bankom,  brojnim poslovnim sustavima i drugim subjektima poslovnog života. Pouzdan je partner državi na području javnih financija, imala je i važnu ulogu u operativnoj pripremi i provedbi velikih reformi platnog prometa i mirovinskog sustava. Iskustvo, snaga i kvalitetna komunikacija s državnom upravom bili su ključne pretpostavke za dodjelu projekta HITRO.HR.

Razgranata poslovna mreža i informatička povezanost poslovnih jedinica jamči brzinu i pouzdanost izvršenja i odgovore na sve zahtjeve korisnika Fininih usluga.

Na šalterima HITRO.HR ureda korisnicima su dostupne potrebne informacije i podrška zaposlenika ureda u osnivanju društva s ograničenom odgovornošću (d.o.o.), jednostavnog društva s ograničenom odgovornošču (j.d.o.o.) te otvaranje obrta.